InvestorBrandNetwork (IBN) Menyerlahkan Pencapaian Pertumbuhan 2021

[ad_1]

NEW YORK, May 06, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) — melalui InvestorWire — InvestorBrandNetwork (“IBN”), agensi komunikasi korporat yang inovatif dan pengedar kandungan yang pelbagai, hari ini mengumumkan pencapaian pertumbuhan yang ketara pada awal 2021.

Sejak melancarkan jenama pertama platform komunikasinya pada tahun 2006, IBN telah mencapai pertumbuhan transformatif secara konsisten. Hari ini, Platform Investor Brand IBN mempunyai portfolio membanggakan sebanyak 50+ jenama dengan khayalak media sosial kolektif yang merangkumi jutaan pengikut dan rangkaian meluas sebanyak 5,000+ rakan kerjasama pensindiketan utama. Rekod prestasi syarikat terbukti yang telah berkhidmat untuk 500+ rakan kerjasama klien menunjukkan saranan nilai unik untuk syarikat yang beroperasi merentasi pelbagai industri.

InvestorBrandNetwork (IBN) dengan suka cita mengumumkan pencapaian baru-baru ini yang termasuk:

  • Perluasan Active CORE Client Partners untuk merangkumi lebih daripada 85 syarikat awam dan swasta.
  • Kerjasama media dengan 93 acara setakat ini pada tahun 2021, didorong oleh penglibatan semula dan disokong oleh portfolio jenama IBN yang menyasarkan sektor pasaran tertentu.
  • Penerbitan 685+ profil korporat untuk syarikat yang membuat pembentangan di acara rakan kongsi.
  • Pensindiketan artikel editorial ke-80,000 dari IBN, mewakili lebih dari satu dekad kandungan asal yang mencapai khalayak pelabur prospektif yang berkembang.
  • Pengenalan IBN Spotlights, menawarkan liputan paling terkini bagi syarikat paling mendapat permintaan dalam pasaran.

IBN juga telah mengembangkan Podcast Solutions melalui kerjasama dengan hos dan pengeluar terkenal yang mempunyai khalayak sedia ada, akan meningkatkan pengiktirafan kepada klien IBN. Selepas setiap episod, IBN akan mengeluarkan siaran berita melalui InvestorWire sebagai sebahagian daripada usaha berterusan untuk meletakkan kliennya sebagai tetamu keutamaan tertinggi kepada podcast popular yang mempunyai capaian ketara.

“IBN sudah mencapai metrik pertumbuhan yang luar biasa pada awal tahun 2021 dan pasukan kami menambah kepada momentum ini secara aktif dalam beberapa bulan akan datang,” kata Jonathan Keim, Pengarah Komunikasi IBN. “Kami distrukturkan secara unik untuk membantu klien dan penganjur acara berkomunikasi dengan lebih berkesan dengan komuniti pelaburan menggunakan rangkaian pengedaran digital proprietari kami.”

Perihal InvestorBrandNetwork

InvestorBrandNetwork (“IBN”) terdiri daripada jenama kewangan yang diperkenalkan kepada bidang pelaburan sepanjang 15+ tahun. Dengan IBN, kami telah mengumpul khalayak kolektif sebanyak jutaan pengikut media sosial. Jenama pelabur yang unik ini menyasarkan untuk memenuhi keperluan unik bagi pangkalan rakan kongsi klien yang semakin berkembang. IBN akan terus mengembangkan rangkaian berjenama kami bagi sifat yang berpengaruh tinggi, memanfaatkan pengetahuan dan tenaga sepasukan pakar yang khusus untuk memberikan perkhidmatan kepada senarai klien yang pelbagai kami.

Melalui NetworkNewsWire (“NNW”) dan jenama sekutunya, IBN menyediakan: (1) akses kepada rangkaian penyelesaian berwayar melalui InvestorWire untuk mencapai semua pasaran, industri dan demografi sasaran dalam cara yang paling berkesan; (2) pensindiketan artikel dan editorial kepada 5,000+ outlet berita; (3) penyelesaian siaran akhbar ditingkatkan untuk memastikan impak maksimum; (4) pengedaran skala penuh kepada khalayak media sosial yang semakin berkembang; (5) tatasusunan penuh bagi penyelesaian komunikasi korporat; dan (6) penyelesaian liputan berita yang menyeluruh.

Untuk maklumat lanjut tentang IBN, sila lawati https://www.InvestorBrandNetwork.com

Sila lihat terma penggunaan penuh dan penafian pada laman web InvestorBrandNetwork yang berkenaan untuk semua kandungan yang disediakan oleh IBN, apabila diterbitkan atau diterbitkan semula: https://IBN.fm/Disclaimer

Pengarang Urusan | http://www.IBN.fm   
InvestorBrandNetwork (IBN) – Pensindiketan Media Digital
Los Angeles, CA | P: 310.299.1717
Editor@InvestorBrandNetwork.com

[ad_2]